31-05-2017

Besturen en ondernemen in zwaar weer

Hierbij nodigen wij u graag uit voor een informatiebijeenkomst op woensdag 31 mei as. om 16.00 uur door prof. dr. J. A.A. (Jan) Adriaanse, mr. A.C.A. (Aubrey) Klerks-Valks en mr. J.A. (Jaap) van der Meer.

Rechtspraak en wetgeving op het terrein van bestuurdersaansprakelijkheid is continu in ontwikkeling. De (verzekerings)praktijk loopt ook vaak aan tegen de problematiek rond door schuldeisers of curatoren gelegd beslag ten laste van bestuurders onder de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeraar. Waar loop je als bestuurder dan tegen aan en hoe wordt dat opgelost? In deze informatiebijeenkomst komt dat uitgebreid aan bod.

Jaap van der Meer is ruim 23 jaar advocaat en curator en heeft meerdere onderzoeken naar de oorzaken van grote faillissementen gedaan en aansprakelijkheidsprocedures gevoerd. Professor Jan Adriaanse is hoogleraar Turnaround Management aan de Universiteit Leiden en oprichter/eigenaar van dataonderzoeksbureau BFI Global dat zich specialiseert in Business Failure Intelligence. Hij is tevens co-auteur van het boek “Zwaar Weer Ondernemen”. Hij heeft vanuit een wetenschappelijke visie meerdere onderzoeken naar faalfactoren in het bedrijfsleven gedaan. Aubrey Klerks heeft ervaring als procesadvocaat met het leggen van beslag onder een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeraar. Deze combinatie zal een interessante wisselwerking aan de hand van praktijkgevallen opleveren.

Het programma ziet er als volgt uit:

15.30 uur – 16.00 uur: Ontvangst;

16.00 uur – 17.30 uur: Lezing door prof. dr. J. A.A. (Jan) Adriaanse, mr. A.C.A. (Aubrey) Klerks-Valks en mr. J.A. (Jaap) van der Meer;

17.30 uur – 18.30 uur: Vragen en borrel.

Deze bijeenkomst vindt plaats in de Faculty Club van de Universiteit van Leiden, Rapenburg 73, te Leiden.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden door uiterlijk 25 mei 2017 een e-mail met uw contactgegevens te sturen naar academy@turnaroundadvocaten.nl. Ook bestaat de mogelijkheid om u via onze website aan te melden. Na uw aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw deelname met routebeschrijving en een deelnemerslijst.

De bijeenkomst staat voor iedereen open. Heeft u mogelijk relaties of collega’s voor wie deze bijeenkomst nuttig kan zijn, zend dan deze uitnodiging gerust aan hen door.

Wij hopen u op 31 mei 2017 te ontmoeten!Register Belasting Adviseurs : 287323

NBA : 83902AANMELDEN

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.
Door het verzenden van dit formulier verklaart u bekend te zijn met de inhoud van onze privacyverklaring.