Wij
staan
achter
u

Turnaround Academy is de plek waar alle expertise en ervaring van Turnaround Advocaten samenkomt. En deze kennis  delen wij graag!

Turnaround Academy

Kennis delen

Leer meer uit de praktijk

Onze advocaten, curatoren en bewindvoerder werken dagelijks aan spraakmakende faillissementen, advieszaken en in schuldsaneringen voor (ex-)ondernemers, bedrijven en financiële instellingen. Als nichekantoor zijn wij gespecialiseerd in faillissementsrecht en ondernemingsrecht. Met zoveel expertise onder één dak wil Turnaround Advocaten haar kennis graag delen.

Dit doen wij via Turnaround Academy. Door gecertificeerde informatiebijeenkomsten te organiseren voor specialisten. Daarnaast staan onze experts voor u klaar voor het verzorgen van in-house opleidingsdagen, presentaties, netwerkbijeenkomsten en trainingen over uiteenlopende onderwerpen uit ons rechtsgebied. Kijk voor ons uitgebreid aanbod in onze 'agenda'.

Informatiebijeenkomsten

Turnaround Academy organiseert gratis gecertificeerde informatiebijeenkomsten. Accountants, belastingadviseurs, advocaten en andere specialisten worden op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het faillissementsrecht en ondernemingsrecht.

De bijeenkomsten zijn erkend en geaccrediteerd door NBA (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en RBA (Register Belasting Adviseurs) voor het uitgeven van PE-punten. Per informatiebijeenkomst zijn 2 PE-punten te behalen.

De informatiebijeenkomsten worden altijd afgesloten met een informele borrel, waarbij de aanwezigen kennis kunnen maken met ons en met elkaar. De bijeenkomsten staan voor iedereen open. Mocht u relaties of collega’s hebben voor wie een bijeenkomst nuttig kan zijn, nodig hen dan gerust uit!

Onze experts staan voor u klaar

Presenteren en doceren

Naast de interne bijeenkomsten, staan onze experts voor u klaar voor het verzorgen van in-house opleidingsdagen, presentaties, netwerkbijeenkomsten en trainingen over uiteenlopende onderwerpen uit ons rechtsgebied. Onze ‘agenda’ bevat een overzicht van de presentaties en docentschappen die onze experts zoal verzorgen.

Heeft u interesse in een van onze sprekers? neem gerust contact op: academy@turnaroundadvocaten.nl of 085 201 00 10.