30-11-2017

Pauliana

Hierbij nodigen wij u graag uit voor een informatiebijeenkomst op donderdag 30 november 2017 as. om 16.00 uur door mr. drs. F.P.G. (Floris) Dix.

Onderzoek heeft uitgewezen dat in ongeveer 9% van de gevallen van faillissementen van rechtspersonen sprake is van Paulianeus handelen. In veel gevallen is dit onbewust. Deze bijeenkomst staat in het teken van de Pauliana in het faillissement. Floris zal het juridisch kader toe lichten aan de hand van voorbeelden uit de praktijk en u bijpraten over de laatste ontwikkelingen in de jurisprudentie op dit gebied.

Het programma ziet er als volgt uit:

16.00 uur – 16.30 uur: Ontvangst;

16.30 uur – 17.30 uur: Lezing door mr. drs. F.P.G. (Floris) Dix;

17.30 uur – 18.30 uur: Vragen en borrel.

Deze bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Turnaround Advocaten aan De Rijn 6 te Best. U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden door uiterlijk 27 november 2017 een e-mail met uw contactgegevens te sturen naar bijeenkomsten@turnaroundadvocaten.nl. Ook bestaat de mogelijkheid om u via onze website aan te melden. Na uw aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw deelname met routebeschrijving en een deelnemerslijst.

De bijeenkomst staat voor iedereen open. Heeft u mogelijk relaties of collega’s voor wie deze bijeenkomst nuttig kan zijn, zend dan deze uitnodiging gerust aan hen door.

Wij hopen u op 30 november 2017 te ontmoeten!


AANMELDEN

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.
Door het verzenden van dit formulier verklaart u bekend te zijn met de inhoud van onze privacyverklaring.