17-05-2018

Hoe verkoop ik mijn bedrijf?

Hierbij nodigen wij u graag uit voor een informatiebijeenkomst op donderdag 17 mei 2018 om 15.30 uur met een duo presentatie van gastspreker mevrouw M. (Monique) Spierings-Delsink en collega mevrouw mr. S. (Suzan) Winkels-Koerselman.

Monique Spierings-Delsink heeft na haar studie Communicatiewetenschap in Nijmegen 6 jaar als brandmanager voor Evian mineraalwater (onderdeel Danone) gewerkt. Vanaf 2005 was zij als mede-eigenaar betrokken bij De Bedrijfspoli, een regionale arbodienst, die zij in 2016 heeft verkocht. Monique treedt veelvuldig op als spreker, o.a. recent bij “De Week van de Ondernemer” en is bezig met het schrijven van een boek over het ‘verkoopklaar’ maken van je bedrijf met extra aandacht voor de ‘emotionele’ kant van fusies en overnames. Tijdens deze bijeenkomst zal zij haar persoonlijke ervaringen rondom de verkoop van haar bedrijf met u delen.

Suzan Winkels-Koerselman zal die ervaringen belichten vanuit een juridische invalshoek. Dal zal leiden tot een niet te missen wisselwerking tussen de praktijk en het recht.

Het programma ziet er als volgt uit:
15.30 uur – 16.00 uur: Ontvangst;
16.00 uur – 16.45 uur: Lezing door Monique Spierings-Delsink;
16.45 uur – 17.30 uur: Lezing door Suzan Winkels-Koerselman
17.30 uur – 18.30 uur: Vragen en borrel.

Deze bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Turnaround Advocaten aan De Rijn 6 te Best. U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden door uiterlijk 14 mei 2018 een e-mail met uw contactgegevens te sturen naar bijeenkomsten@turnaroundadvocaten.nl. Ook bestaat de mogelijkheid om u via onze website aan te melden. Na uw aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw deelname met routebeschrijving en een deelnemerslijst.

De bijeenkomst staat voor iedereen open. Heeft u mogelijk relaties of collega’s voor wie deze bijeenkomst nuttig kan zijn, zend dan deze uitnodiging gerust aan hen door.

Wij hopen u op 17 mei as. te ontmoeten!

AANMELDEN

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.
Door het verzenden van dit formulier verklaart u bekend te zijn met de inhoud van onze privacyverklaring.