08-11-2018

HELP: er komt weer een crisis aan. Hoe te voorspellen en voorbereiden

Hierbij nodigen wij u graag uit voor een informatiebijeenkomst op donderdag 8 november 2018 om 15.30 uur met gastspreker de heer P. (Paul) van Beers.

Paul van Beers, geboren in 1965, is getrouwd en heeft drie kinderen. Van oorsprong is hij Registeraccountant, maar in de loop van de tijd heeft hij zich ontwikkeld, via de praktijk van fusies en overnames, naar strategisch adviseur, klankbord en verandermanager. Hij heeft ervaring opgedaan als auditor/accountant en specialist bij due diligence onderzoeken, begeleiding aan- en verkooptrajecten en waarderingen (M&A) bij diverse ondernemingen. Tot slot is hij betrokken als klankbord (Trusted Advisor) bij een aantal ondernemers en ondernemingen.

Het programma ziet er als volgt uit:
16.00 uur – 16.30 uur: Ontvangst;
16.30 uur – 17.30 uur: Lezing door Paul van Beers
17.30 uur – 18.30 uur: Vragen en borrel.

Deze bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Turnaround Advocaten aan De Rijn 6 te Best. U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden door uiterlijk 5 november 2018 een e-mail met uw contactgegevens te sturen naar bijeenkomsten@turnaroundadvocaten.nl. Ook bestaat de mogelijkheid om u via onze website aan te melden. Na uw aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw deelname met routebeschrijving en een deelnemerslijst.

De bijeenkomst staat voor iedereen open. Heeft u mogelijk relaties of collega’s voor wie deze bijeenkomst nuttig kan zijn, zend dan deze uitnodiging gerust aan hen door.

Wij hopen u op 8 november 2018 te ontmoeten!

Voor deze bijeenkomst zijn 2 PE punten te verkrijgen:
Register Belasting Adviseurs: 339082
NBA: 98556


AANMELDEN

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.
Door het verzenden van dit formulier verklaart u bekend te zijn met de inhoud van onze privacyverklaring.