03-11-2020

Webinar met een goud randje

Hierbij nodigen wij u graag uit voor het volgen van een Webinar op dinsdag 3 november 2020 van 16.00 uur tot en met 17.00 uur met een presentatie van onze sponsoringpartners van het olympische zeilteam Lobke Berkhout en Afrodite Zegers.

Lobke Berkhout is de beste Nederlandse zeilster ooit met vijf WK titels en een olympische zilveren en bronzen medaille in de 470 klasse. Na de olympische spelen van London 2012 is zij gestopt met zeilen, maar na een tijdje begon het toch weer te kriebelen. Met Afrodite Zegers maakte ze een comeback kort voor de Olympische Spelen van Tokio 2020. Zoals we allemaal weten is die editie vanwege corona uitgesteld en dus ligt nu de focus op de Olympische Spelen van 2021.

Afrodite Zegers nam als stuurvrouw na London 2012 het stokje van zeilicoon Lobke over en miste op een haar na de bronzen medaille op de Olympische Spelen van Rio in 2016. Samen met Lobke koerst zij af op een gouden medaille op de Olympische Spelen van 2021. Afrodite is één van de meest getalenteerde en veelzijdige zeilsters van Nederland. Naast zeilen speelt zij piano als de beste en studeert zij rechten aan de Universiteit van Amsterdam.

In het Webinar vertellen Afrodite en Lobke vergezeld van spectaculair beeldmateriaal over hun olympische campagne, over hoe zij de tegenslag van het uitstel van de Olympische Spelen van 2020 hebben verwerkt en hoe zij proberen hun olympische droom van een gouden medaille te verwezenlijken. Een inspiratie voor ondernemers in deze rare en onzekere tijden. De persoonlijke aankondiging van Afrodite en Lobke bekijk je hier!

U kunt zich voor het (gratis) Webinar aanmelden door een email te sturen naar bijeenkomsten@turnaroundadvocaten.nl. U ontvangt dan een link en een toelichting waarmee u kunt deelnemen.

AANMELDEN

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.
Door het verzenden van dit formulier verklaart u bekend te zijn met de inhoud van onze privacyverklaring.