25-02-2021

Contracteren in tijden van Corona

Hierbij nodigen wij u graag uit voor het volgen van een Webinar op donderdag 25 februari 2021 van 16.00 uur tot 17.00 uur met een presentatie van de heer mr. Jaap van der Meer en mevrouw mr. Suzan Winkels-Koerselman over contracteren in tijden van Corona.

Jaap en Suzan zullen u aan de hand van een aantal praktijksituaties die zich in de rechtspraak hebben voorgedaan meenemen in de valkuilen die zich bij het contracteren kunnen voordoen en hoe een pandemie doorwerkt in gesloten contracten. De vraag of u nog van een contract af kan, komt daarbij ook aan de orde.

Jaap van der Meer en Suzan Winkels-Koerselman zijn beide advocaat gespecialiseerd in het faillissements- en ondernemingsrecht en treden daarnaast op als curator in faillissementen. Zij hebben brede ervaring met het opstellen van (samenwerkings)contracten voor het bedrijfsleven.

U kunt zich voor het (gratis) Webinar aanmelden door een email te sturen naar bijeenkomsten@turnaroundadvocaten.nl. U ontvangt dan een link en een toelichting waarmee u kunt deelnemen.

Volgens de nieuwe PE-systematiek kunt u dit Webinar voor 1 PE -punt toevoegen om aan de inhaalactiviteiten van 2020 te voldoen. De administratieve cursuscode hiervoor vindt u op de site van NBA. Het deelname bewijs wat u als onderbouwing nodig heeft ontvangt u na afloop van het Webinar.

AANMELDEN

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.
Door het verzenden van dit formulier verklaart u bekend te zijn met de inhoud van onze privacyverklaring.