07-10-2021

Civielrechtelijke aspecten van continuïteit

Continuïteit is en blijft een hot item, zeker ook vanwege de vreemde economische tijden waarin we verkeren sinds COVID-19. Als accountant of bedrijfsadviseur is het daarom belangrijk up to date te blijven en de juiste specialisten om u heen te hebben.

We nodigen u daarom graag uit voor onze informatiebijeenkomst op donderdag 7 oktober 2021 waarin we u bijpraten over de ontwikkelingen op dit onderwerp en waarbij u tevens kennis kunt maken met ons en andere experts en collega’s uit het vak.

Presentatie
De presentatie zal worden verzorgd door mr. J.A. (Jaap) van der Meer en mr. G.H. (Bart) Smink. Jaap van der Meer is naast insolventieadvocaat en curator, docent bij de SRA voor het onderdeel “Dividenduitkering en de uitkeringstest”. Bart Smink is eveneens werkzaam als insolventieadvocaat en curator.
Jaap en Bart nemen u in deze informatiebijeenkomst mee in de actualiteiten waaronder de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) en de laatste rechtspraak op het gebied van insolventie. Tijdens de presentatie zullen Bart en Jaap aan de hand van concrete casusposities ingaan op continuïteitsvraagstukken. Uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen.

NBA-accreditatie
Onze informatiebijeenkomsten zijn door de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) geaccrediteerd en kunnen derhalve door u worden opgenomen in uw PE-portfolio.

Porgramma informatiebijeenkomst
Het programma ziet er als volgt uit:
16.00 uur – 16.30 uur: Ontvangst;
16.30 uur – 17.30 uur: Lezing;
17.30 uur – 18.30 uur: Vragen en borrel.
Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 7 oktober 2021 in het monumentale pand ‘Stad van Cahen’ in de oude binnenstad van Amersfoort.

Aanmelden
U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden door uiterlijk 30 september 2021 een e-mail met uw contactgegevens te sturen naar bijeenkomsten@turnaroundadvocaten.nl.
Ook bestaat de mogelijkheid om u via onze website aan te melden. Na uw aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw deelname met routebeschrijving en informatie over het OV en parkeermogelijkheden.

De bijeenkomst staat voor iedereen open. Heeft u mogelijk relaties of collega’s voor wie deze bijeenkomst nuttig kan zijn, zend dan deze uitnodiging gerust aan hen door.

Wij hopen u op 7 oktober 2021 te ontmoeten!

AANMELDEN

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.
Door het verzenden van dit formulier verklaart u bekend te zijn met de inhoud van onze privacyverklaring.