21-04-2022

Fiscale aspecten bij een herstructurering

Hierbij nodigen wij u graag uit voor een informatiebijeenkomst op donderdag 21 april 2022 om 15.30 uur met een presentatie van de heer drs. M.J.A. (Mark-Jan) van der Weerden (Joanknecht) en de heer mr. drs. F.P.G. (Floris) Dix (Turnaround Advocaten) over fiscale aspecten bij een herstructurering.

Tijdens de presentatie zullen Mark-Jan en Floris op geheel eigen wijze aan de hand van concrete casusposities uit de praktijk ingaan op diverse fiscale en juridische attentiepunten bij structurering van uw bedrijf. Daarbij komen onder meer actualiteiten, fiscale eenheden en verliesverrekening aan de orde.

Het programma ziet er als volgt uit:
15.30 uur – 16.00 uur: Ontvangst
16.00 uur – 17.30 uur: Presentatie
17.30 uur – 18.30 uur: Borrel.

Deze bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Turnaround Advocaten aan De Rijn 6 te Best. U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden door uiterlijk 14 april 2022 een e-mail met uw contactgegevens te sturen naar bijeenkomsten@turnaroundadvocaten.nl. Ook bestaat de mogelijkheid om u via onze website aan te melden. Na uw aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw deelname met routebeschrijving en een deelnemerslijst.

Onze informatiebijeenkomsten zijn CEDEO-erkend volgens de nieuwe PE-systematiek. Het deelnamebewijs wat u als onderbouwing nodig heeft wordt u na de informatiebijeenkomst per e-mail toegezonden.

De bijeenkomst staat voor iedereen open. Heeft u relaties of collega’s voor wie deze bijeenkomst nuttig kan zijn, zend deze uitnodiging gerust aan hen door.

Wij hopen u op 21 april a.s. te ontmoeten!

AANMELDEN

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.
Door het verzenden van dit formulier verklaart u bekend te zijn met de inhoud van onze privacyverklaring.