18-01-2022

Webinar: Uw zorgonderneming in financieel zwaar weer

Hierbij nodigen wij u graag uit voor het volgen van een Webinar op dinsdag 18 januari 2022 van 16:00 - 17:00u met een presentatie van mr. Bart Smink en mr. Bastiaan Rolevink over het stoppen van uw zorgonderneming als deze in financieel zwaar weer verkeert.

Als ondernemer in de zorgbranche heeft u te maken met complexe wet- en regelgeving. Als u voorziet dat uw onderneming in financieel zwaar weer komt te verkeren (en insolventie naderend is) moet u specifieke maatregelen treffen om persoonlijke aansprakelijkheid als bestuurder van de onderneming te voorkomen. Hoe pakt u dit aan?

Bart Smink en Bastiaan Rolevink zijn beide advocaat gespecialiseerd in het faillissements- en ondernemingsrecht en Bart treedt daarnaast regelmatig op als curator in faillissementen. In dit Webinar loodsen Bart en Bastiaan u door de vragen die u als ondernemer in de zorgbranche dient te beantwoorden bij een 'vijf-voor-twaalf-situatie'.

U kunt zich voor het (gratis) Webinar aanmelden door onderstaand contactformulier in te vullen of een email te sturen naar bijeenkomsten@turnaroundadvocaten.nl. U ontvangt dan een link en een toelichting waarmee u kunt deelnemen.

AANMELDEN

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.
Door het verzenden van dit formulier verklaart u bekend te zijn met de inhoud van onze privacyverklaring.