17-02-2022

Webinar: Is het faillissement van OAD de schuld van Rabobank?

In september 2013 ging reisorganisatie OAD failliet. Direct na het faillissement wees oprichtingsfamilie Ter Haar naar de Rabobank als schuldige. De huisbank zou OAD te weinig tijd hebben gegund om een financiële oplossing te vinden. Gisteren is het langverwachte vonnis van rechtbank Midden-Nederland verschenen waarin is geoordeeld dat de Rabobank de kredietovereenkomst mocht opzeggen en dat het faillissement van OAD niet door de Rabobank is veroorzaakt.

Een interessant vonnis waarover mr. Jaap van der Meer graag met u wil napraten! Hierbij nodigen wij u dan ook graag uit voor het Webinar op donderdag 17 februari 2022 van 16.00 uur tot 16.30 uur om in een half uurtje samen dieper op de materie in te duiken. Wat is het oordeel van de rechter en wat kan dit betekenen in de praktijk?

Zin om mee te praten? U kunt zich voor het (gratis) Webinar aanmelden door onderstaand contactformulier in te vullen of een email te sturen naar bijeenkomsten@turnaroundadvocaten.nl. U ontvangt dan een link en een toelichting waarmee u kunt deelnemen.
mr. Jaap van der Meer
Founding Father van Turnaround Advocaten en door de wol geverfde curator en faillissementsadvocaat.

AANMELDEN

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.
Door het verzenden van dit formulier verklaart u bekend te zijn met de inhoud van onze privacyverklaring.