09-06-2022

Financieel gezond ondernemen in tijden van crisis: Omgaan met de nasleep van corona en de gevolgen van de oorlog in Oekraïne

Met gastspreker Annemarie van Gaal

De steunmaatregelen vanuit de overheid om de coronacrisis door te komen zijn inmiddels gestopt en de eerder uitgestelde belastingen moeten vanaf 1 oktober a.s. worden terugbetaald. Daardoor lopen veel ondernemers nu tegen torenhoge lasten en/of schulden aan. Soms komt daar nog een terugbetaling van de coronasteun bovenop. En alsof dat nog niet genoeg uitdagingen geeft, is er een afschuwelijke oorlog gaande in Oekraïne en lopen de geopolitieke spanningen verder op. Wat kunt u doen om financieel gezond te (blijven) ondernemen in tijden van crisis? Annemarie van Gaal gaat samen met u antwoorden zoeken tijdens onze informatiebijeenkomst op donderdag 9 juni 2022. We nodigen u daarvoor dan ook graag uit!

Annemarie van Gaal
Annemarie van Gaal is ondernemer in hart en nieren. Eind jaren tachtig verhuisde zij naar Rusland om daar een eigen mediabedrijf op te zetten. Een spannende en avontuurlijke tijd in een land dat in een permanente staat van crisis verkeerde en nog altijd verkeert. Iedere dag opnieuw moesten er onconventionele oplossingen bedacht worden voor de vele uitdagingen waar zij mee geconfronteerd werd.
Independent Media groeide uit tot de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland.

In 2000 verkocht Van Gaal haar belang in Independent Media en verhuisde zij terug naar Nederland, waar zij opnieuw diverse bedrijven startte in onder andere de media, retail- en vastgoedsector. Sinds 2008 is zij opiniecolumnist. Van 2008 tot 2015 voor het Financieel Dagblad en sinds 2016 voor De Telegraaf.

Bij het grotere publiek is zij bekend van televisieprogramma’s zoals ‘Een Dubbeltje Op Zijn Kant’, ‘Divorce Hotel’ en ‘Crisis in de Tent’, en zelfhulpboeken zoals ‘Succes’ (adviezen voor een financieel onbezorgd leven) in 2009, ‘Exit’ in 2011, Financiële Workout (2013) en ‘Gevonden Geld’ (2020).

Gezien deze achtergrond en vanuit haar kennis en ervaring zal Annemarie van Gaal niet alleen met u op zoek gaan naar handvatten hoe u als ondernemer om kan gaan met deze crisissituaties, ook zal zij inspringen op actualiteiten vanwege de oorlog in Oekraïne.

Programma donderdag 9 juni 2022
15:30 Ontvangst
16:00 Interactieve presentatie Annemarie van Gaal
17:30 Borrel

Locatie en aanmelden
De informatiebijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Turnaround Advocaten aan De Rijn 6 te Best. Aanmelden kan tot uiterlijk 2 juni 2022 via onderstaand aanmeldformulier of door een e-mail met uw contactgegevens te sturen naar bijeenkomsten@turnaroundadvocaten.nl. U ontvangt een e-mailbevestiging van uw deelname met aanvullende informatie.

Mocht de informatiebijeenkomst door de dan geldende coronamaatregelen geen doorgang kunnen vinden, informeren we u hierover uiteraard tijdig.

De bijeenkomst staat voor iedereen open. Heeft u relaties of collega’s voor wie deze bijeenkomst nuttig is, zend dan deze uitnodiging gerust aan hen door.

Wij zien er naar uit om u op 9 juni 2022 te ontmoeten!


AANMELDEN

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.
Door het verzenden van dit formulier verklaart u bekend te zijn met de inhoud van onze privacyverklaring.