15-09-2022

Actuele ontwikkelingen herstructurering

Hierbij nodigen wij u graag uit voor een informatiebijeenkomst op donderdag 15 september 2022 om 15.30 uur met een presentatie van de heer mr. J.A. (Jaap) van der Meer en de heer mr. drs. F.P.G. (Floris) Dix over de laatste ontwikkelingen omtrent herstructurering van schulden.

Tijdens de presentatie zullen Jaap en Floris op geheel eigen wijze aan de hand van concrete casusposities uit de praktijk en eigen ervaringen een update geven met betrekking tot de ontwikkelingen inzake de doorstart vanuit faillissement, de pre-pack en de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA). Recente en relevante aandachtspunten uit de praktijk, wetgeving en rechtspraak worden met u gedeeld.

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:
15.30 uur – 16.00 uur: Ontvangst
16.00 uur – 17.30 uur: Presentatie
17.30 uur – 18.30 uur: Borrel

Aanmelden
De informatiebijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Turnaround Advocaten aan De Rijn 6 te Best. Aanmelden kan tot uiterlijk 12 september 2022 via onderstaand aanmeldformulier of door een e-mail met uw contactgegevens te sturen naar bijeenkomsten@turnaroundadvocaten.nl. U ontvangt een e-mailbevestiging van uw deelname met aanvullende informatie.

CEDEO-erkenning
Onze informatiebijeenkomsten zijn CEDEO-erkend volgens de nieuwe PE-systematiek. Het deelnamebewijs wat u als onderbouwing nodig heeft wordt u na de informatiebijeenkomst per e-mail toegezonden.

De bijeenkomst staat voor iedereen open. Heeft u relaties of collega’s voor wie deze bijeenkomst nuttig kan zijn, zend deze uitnodiging gerust aan hen door.

Wij hopen u op 15 september a.s. te ontmoeten!
AANMELDEN

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.
Door het verzenden van dit formulier verklaart u bekend te zijn met de inhoud van onze privacyverklaring.