Wij
staan
achter
u

Turnaround Academy is de plek waar alle expertise en ervaring van Turnaround Advocaten samenkomt. En deze kennis  delen wij graag!

Turnaround Academy

Opleidingen voor accountants, bewindvoerders, advocaten en specialisten

Leer meer uit de praktijk

Turnaround Academy is de plek waar alle expertise en ervaring van Turnaround Advocaten samenkomt. Turnaround Academy organiseert opleidingen, workshops en bijeenkomsten voor bewindvoerders, accountants, advocaten en andere specialisten. Maar meer nog bieden wij een platform waar we op een vernieuwende manier onze kennis met u willen delen.

Ons aanbod bestaat uit: (gecertificeerde) cursussen, trainingen, netwerkmeetings en meer.

Kennis delen

Onze advocaten, curatoren en bewindvoerder werken dagelijks aan spraakmakende faillissementen en in schuldsaneringen voor ondernemers, bedrijven en particulieren. Ook zijn we betrokken bij de stille bewindvoering (pre-pack) en de wettelijke verankering ervan. Als nichekantoor zijn wij gespecialiseerd in faillissementsrecht, insolventierecht en ondernemingsrecht. Met zoveel expertise onder één dak wil Turnaround Advocaten haar kennis graag delen.

Zo kunt ook u in korte tijd uw expertise in een specifiek rechtsgebied of onderwerp uitbreiden. Bovendien bieden wij een aantal cursussen die u kunt meenemen in uw jaarlijkse opleidingsverplichting.

Heeft u interesse in een van onze sprekers? Neem gerust contact op: academy@turnaroundadvocaten.nl of 085 201 00 10.