Wij
staan
achter
u

Turnaround Academy is de plek waar alle expertise en ervaring van Turnaround Advocaten samenkomt. En deze kennis  delen wij graag!

Turnaround Academy

Kennis delen

Leer meer uit de praktijk

Onze advocaten, curatoren en medewerkers werken dagelijks aan spraakmakende faillissementen en advieszaken voor (ex-)ondernemers, bedrijven en financiële instellingen. Als nichekantoor zijn wij gespecialiseerd in faillissementsrecht en ondernemingsrecht. Met zoveel expertise onder één dak wil Turnaround Advocaten haar kennis graag delen.


Dit doen wij via Turnaround Academy. Door gecertificeerde informatiebijeenkomsten te organiseren voor specialisten. Daarnaast staan onze experts voor u klaar voor het verzorgen van in-house opleidingsdagen, presentaties, netwerkbijeenkomsten en trainingen over uiteenlopende onderwerpen uit ons rechtsgebied. Kijk voor ons uitgebreid aanbod in onze 'agenda'.

Informatiebijeenkomsten

Turnaround Academy organiseert gratis gecertificeerde informatiebijeenkomsten en Webinars. Accountants, belastingadviseurs, advocaten en andere specialisten worden op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het faillissementsrecht en ondernemingsrecht.

Onze informatiebijeenkomsten zijn erkend en geaccrediteerd door CEDEO volgens de nieuwe PE-systematiek. Het deelnamebewijs wat u hiervoor als onderbouwing nodig heeft wordt u na deelname toegezonden.

De informatiebijeenkomsten worden altijd afgesloten met een informele borrel, waarbij de aanwezigen kennis kunnen maken met ons en met elkaar. De bijeenkomsten staan voor iedereen open. Mocht u relaties of collega’s hebben voor wie een bijeenkomst nuttig kan zijn, nodig hen dan gerust uit!

Onze experts staan voor u klaar

Presenteren en doceren

Naast de interne bijeenkomsten, staan onze experts voor u klaar voor het verzorgen van in-house opleidingsdagen, presentaties, netwerkbijeenkomsten en trainingen over uiteenlopende onderwerpen uit ons rechtsgebied. Onze ‘agenda’ bevat een overzicht van de presentaties en docentschappen die onze experts zoal verzorgen.

Heeft u interesse in een van onze sprekers? neem gerust contact op: academy@turnaroundadvocaten.nl of 085 201 00 10.